Head uut aastat!

// jaanuar 6th, 2014 // Kontsert, video

Armsad sõbrad ja tuttavad.

Eelmine aasta on olnud põnev, täis esinemisi, kontserttuure ja põnevaid ettevõtmisi. Olen saanud suure kogemuse teletöös seoses kokasaate “Lemmikretseptid” juhina ning teen seda tööd rõõmuga edasi uuel aastal. Sain ka võimaluse eelmisel aastal ülimalt populaarses teleshows kaasa lüüa Justin Bieberina. Need kõik on olnud arendavad ja positiivsed kogemused. Osa sai võetud ka paljudest heategevuslikest üritustest ja rõõmsaid ning tänulikke nägusid nähes läheb ikka süda tuhat korda soojemaks ja päevad ilusamaks. Välja sai antud ka kaks videot koos Lauris Reiniksiga. Üks duett: “Keerleval Kaljul” ja teine soololaul: “Palun pöördu tagasi” Usun, et meie koostöö selles vallas jätkub ka tulevikus ja loodan, et uus aasta on sama väljakutsuv ning põnev kui eelmine. Aitäh kõigile, kes käisid kontserditel, aitäh ka kõigile lavapartneritele ja loomulikult kontserdikorraldajatele ja külla kutsujatele.

Kaunist ning lennukat uut aastat!
Teie Luisa
lennukas

Comments are closed.