Luisa ja ansambel Kellawärk

// juuli 28th, 2015 // Kontsert

Tere armsad fännid ja sõbrad!

Vahepeal on palju juhtunud.

Nagu olen juba maininud, siis salvestan ikka veel oma albumit koos Mikk Tammepõlluga. Palju on tehtud palju veel ees. Album saab olema kirev, huvitav ja midagi hoopis muud kui ma siiani olen ehk teinud. Muusika on mis labumile jõuab, on täis elu ja armastust.

Kõige selle kõrvalt otsustasin ka taas septembrist kooli minna ja alates 1.septembrist olen ma TTÜ (Tallinna Tehnika Ülikooli) tudeng. Õpin sel korral Majandusteaduskonnas Ärikorraldust ja loodan saada palju uusi ja põnevaid teadmisi ning tutvusi.

Samal ajal jõudsime, aga kokku panna ka ühe huvitava muusikalise koosluse, millele nimeks panime ans. Kellawärk.

Ühel toredal päeval paluti mul tulla esinema, aga mitte traditsioonilise kooslusega ( kitarr ja klaver) ja nii ma helistasingi oma sõber Andreasele. Tema rääkis, et tal on üks lahe uus ansambel kuhu kuuluvad e-tšello, tšello, kontrabass ja sellised pehmemad löökriistad (kahon jne). Ütlesin, et see on tore teeme proovi.

Hakkasime proovi tegema, kui tuli välja, et see ansambel eksisteeris ainult tema enda peas ning, et see proov on kõigile esimene. Nii me, siis saimegi kokku ja hakkasime proovima ja laulma. Nüüd on meil ilus ja kena kava koos ja kõigil on võimalus meid esinema kutsuda. Esimene avalik esinemine oli meil Kalamaja pargi kuuendal sünnipäeval, kuhu kogunes väga palju toredaid muusikahuvilisi. Aitäh teile kõigile!

Uude ansamblisse Kellawärk kuuluvad:

tšello – Andreas Lend

e – tšello – Villu Vihermäe

kontrabass – Andres Kungla

trummid – Reigo Ahven

vokaal – Luisa Värk

Ilusat päikselist suve järku!

Teie Luisa

 

Kutsu meid esinema! info@luisavark.ee

Otsi meid ka Youtube-i kanalist Kellawärk-i alt:)

kellawärk_kalamaj

m.jüriado

Leave a Reply